Direct contact: +31(0)84 877 64 45
Persoonlijke advertentie Bij ons kunt u terecht voor o.a modellen, hostessen, flyerteams. Lees meer

Partner bedrijven + bijbehorende website overzicht

 

AdPeople samenwerkingspartners

AdPeople.nl werkt online en offline samen met uiteenlopende organisaties. Hieronder volgt een gesegmenteerd overzicht:

Nieuws : AdPeople gaat een samenwerking aan om de internationale markten alsin Nederlandstalige, Duitstalige & Engelstalige met modellenburo Models Inc-int onder de naam Brand People. Hou de website in de gaten!

 

Vaste operationele partners:

Dance Agency voor energieke dans optredens en dansworkshops door heel het land. Uitermate geschikt om uw evenement een boost qua impressie en ervaring te geven.

Vacaturelinq de schakel tussen werkgevers en werknemers door slimme online campagnes. Tevens overzicht van de betere vacaturewebsites per provincie.

Euro-print.nl - creatieve textieldrukkerij in voornamelijk bedrukte en geborduurde kleding.

Mijn Handdoek - Handdoeken bedrukken als promotioneel artikel? Bezoek Mijn Handdoek.

Advies, begeleiding en coaching voor ondernemers en medewerkers / teams binnen organisaties : Advisor Coach.

HypothekenUnie Dordrecht - Ze hebben ons geweldig geholpen met de hypotheek voor ons bedrijfspand. Voor onafhankelijk hypotheekadvies in Dordrecht zit u hier beslist goed!

Model-worden.com - cursus / opleidingsplatform voor toekomstige modellen. Zowel vrouwen alsook mannen krijgen hier een fundament voor representatieve en servicegerichte promotieopdrachten in de functie van hostess, gastvrouw en host. Voor tryout shows put Adpeople regelmatig uit de modellen welke onlangs dit traject succesvol hebben doorlopen.

https://www.models-inc-int.nl : van het boeken van een model voor een fotoshoot of het inhuren van een hostess als promogirl of een complete modeshow met alles erop en eraan? Bezoek dan de website eens van model- en boekingskantoor Models INC-int.