Direct contact: +31(0)84 877 64 45
Persoonlijke advertentie Bij ons kunt u terecht voor o.a modellen, hostessen, flyerteams. Lees meer

Promoteam

AD+People kan een compleet promotieteam voor u samenstellen. Wij zorgen voor de juiste mensen met de juiste kwaliteiten voor uw promotieactie. Een promotieactie is alleen effectief wanneer het uitgevoerd wordt door een geschikt en passen promotieteam. Promotieteams zijn geen váste promotieteams, maar de teams worden samengesteld door de kenmerken van de klus tegenover onze vakkundige promotiedames en promotieheren te zetten. Hoe het promotieteam eruit komt te zien is afhankelijk van de klus. Dat wilt zeggen dat het afhankelijk is van de activiteit, maar ook van het product of de dienst en het merk. Promoteams moeten bij de doelgroep passen. Ze moeten aanspreekbaarheid uitstralen voor uw specifieke doelgroep. Alleen dan kan een promotie succesvol zijn.

Promotieteams worden onthouden

Promotieteams vallen op. Soms staan ze op straat en delen ze gewoon samples uit. Uit onderzoek blijkt dat een promotieactie met een promoteam veel effectiever is dan reclame via andere media. De actie wordt veel langer onthouden. Dit geldt voor promotieteams die samples uitdelen en ook voor instore promoties. Beide dus een goede manier om effectief een product of merk onder de aandacht te brengen. Mensen die de actie zien, een sample mee naar huis nemen of een productdemonstratie te zien krijgen, zijn veel positiever of het merk of het product te spreken ná een dergelijke promotieactie van een promotieteam.

Promotieteam inhuren

Bij AD+People kunt u terecht als u een promotieteam wilt inhuren. Wellicht heeft u al een promotieactie klaarliggen om uit te laten voeren, en bent u alleen op zoek naar promoteams. Het kan ook dat u een promotieactie wilt laten organiseren én daarbij juiste mensen zoekt. AD+People kan u bij beide situaties helpen. Neem contact op via het contactformulier en wij leggen u uit wat wij voor u kunnen betekenen.