Direct contact: +31(0)84 877 64 45
Persoonlijke advertentie Bij ons kunt u terecht voor o.a modellen, hostessen, flyerteams. Lees meer

Flyers laten maken

Bij AD+People kunt u flyers laten maken en flyers laten drukken. Hiernaast beschikken wij ook over de juiste mensen voor de verspreiding van uw flyers.

Als u kiest om bij AD+People uw flyers te laten maken bent u, door de ontwerpers die wij in dienst hebben, verzekerd van prachtige en professionele flyers.

Wat kunt u verwachten als u kiest de flyers bij ons te laten maken? Wij achterhalen uw wensen door middel van een gesprek en ontwikkelen daarna een concept met eventueel meerdere opties. Die krijgt u te zien en in samenspraak gaan wij het concept naar uw wens verder perfectioneren. Als u uw flyers bij AD+People gaat laten maken, geeft u een zorg uit handen. Wij zorgen ervoor dat de flyers worden zoals u dat wenst, passend bij de promotionele activiteit waarvoor de flyers bedoeld zijn, aantrekkelijk voor de doelgroep, en tot in de puntjes afgewerkt. Naast het ontwerp bieden wij ook:

Flyers laten drukken

AD+People werkt nauw samen met een drukker waar wij uw flyers laten drukken. U hoeft zelf geen controle uit te voeren, want AD+People wil u niet onnodig belasten met werk die wij van u uit handen kunnen nemen. Daarom kiezen wij ervoor om de flyers te laten drukken bij een voor ons bekende partij. U heeft er geen omkijken naar en wij weten zeker dat er tijdig goede kwaliteit geleverd wordt. Door de samenwerkingsband met onze partner heeft dit een positief effect op de kosten.

Flyerteam van AD+People

Naast flyers laten maken en flyers laten drukken, kunt u bij AD+People ook terecht voor het uit handen geven van de flyers uitdelen. AD+People heeft een ruim bestand promotiemedewerkers waaruit een passend flyerteam samengesteld kan worden. Dit team wordt geselecteerd aan de hand van verschillende eisen en kenmerken. Bij ieder bedrijf hoort namelijk een ander flyerteam, want het flyerteam moet bij de doelgroep passen om als juiste visitekaartje van uw bedrijf te fungeren. Lees meer over een flyer/promoteam voor het uitdelen van uw flyers onder de menuknop 'People'.