Direct contact: +31(0)84 877 64 45
Persoonlijke advertentie Bij ons kunt u terecht voor o.a modellen, hostessen, flyerteams. Lees meer

Media en Vormgeving

AD+People is een full-service promotiebedrijf dat met verschillende diensten uw bedrijf op een professionele manier in de spotlights zet. Hoe uw bedrijf gepromoot wordt, bepaalt u zelf. Ons promotiebureau kan u daarbij helpen. De creatieve professionals van ons promotiebedrijf gaan met u in gesprek om zo uw wensen om te zetten in promotieacties, evenementen en/of promotiemiddelen.

Promotiebureau voor al uw promotiemiddelen

U kunt ons promotiebureau onder andere inhuren voor het verwezenlijken van uw promotiemiddel(en). Dit kan een website zijn, meerdere websites, of het ontwerpen en/of drukken van flyers. Naast de promotiemiddelen zorgt ons promotiebedrijf AD+People ook voor geschikte kandidaten die uw promotie(actie) onder het publiek brengen. Hierover leest u meer onder 'People' in het hoofdmenu. Ten slotte heeft AD+People ook de juiste mensen in dienst voor de organisatie en coördinatie van uw evenement.

Wat ons promotiebedrijf voor u kan betekenen

Één van de diensten van ons full-service promotiebureau is het verzorgen van media & vormgeving. Dit is onder andere het maken of verbeteren van uw huidige website, een nieuwe website, flyers, banners (voor stands) en ander promotiemateriaal voor promotieacties of een beursstand. Van idee tot concept en tastbaar product, en voor evenementen klein en groot. AD+People zet de juiste mensen op uw opdracht en het wordt tot in de puntjes uitgewerkt en/of verzorgd. Websites worden geoptimaliseerd (SEO en SEA) en worden op een dusdanige manier ontworpen zodat u zelf uw website up-to-date kunt houden. Ook voor promotie via social media bent u bij promotiebedrijf AD+People aan het juiste adres. Onze social media experts zorgen dat het juiste visitekaartje van uw bedrijf via social media bij uw publiek en doelgroep terecht komt. Uw website, flyers en banners worden door ervaren designers in samenwerking met communicatie-experts ontworpen. Zij zetten samen ideeën om in sprekende beelden en prikkelende teksten.

Lees meer over de mogelijkheden bij ons promotiebedrijf voor uw promotiemiddelen:

Artikelen

Bedrijfspromotie

Bedrijfspromotie kan van cruciaal belang zijn voor de continuïteit van uw bedrijf. Uw bedrijf promoten is niet alleen belangrijk bij de start van uw bedrijf, maar ook de rest van uw bedrijfsvoering. Uw merk, producten, diensten dienen blijvend onder de aandacht gebracht te worden, anders verliest u vroeg of laat klanten. En dat is niet n

Lees meer...

Promotie evenementen

U kunt bij AD+People een evenement laten organiseren en coördineren, maar u kunt bij ons ook terecht voor de promotie van evenementen. De promotie van een evenement kan op diverse manieren aangepakt worden. U kunt kiezen voor online promotie en offline promotie, en daarnaast kunt u bijvoorbeeld persoonlijke promotie doen middels promotie

Lees meer...

Promotie producten

AD+People heeft op diverse manieren ervaring met de promotie van producten. Enerzijds biedt ons promotiebureau hulp bij het organiseren van evenementen die kunnen dienen als promotie van uw producten. Anderzijds biedt AD+People geschikte kandidaten die u kunnen helpen bij de promotie van uw producten.

AD+People is een full-se

Lees meer...

Website laten maken

Bij AD+People kunt u ook een website laten maken. Een mooie en goed werkende website is van cruciaal belang voor de promotie van uw bedrijf. Zonder website hebben consumenten immers al aanzienlijk minder vertrouwen in een bedrijf, want welk bedrijf heeft er nou géén website?  

Een website zorgt voor transpa

Lees meer...

Flyers laten maken

Bij AD+People kunt u flyers laten maken en flyers laten drukken. Hiernaast beschikken wij ook over de juiste mensen voor de verspreiding van uw flyers.

Als u kiest om bij AD+People uw flyers te laten maken bent u, door de ontwerpers die wij in dienst hebben, verzekerd van prachtige en professionele flyers.

Wat kunt u ver

Lees meer...