Direct contact: +31(0)84 877 64 45
Persoonlijke advertentie Bij ons kunt u terecht voor o.a modellen, hostessen, flyerteams. Lees meer

Promotiemedewerkers

AD+People heeft onder andere promotiemedewerkers in zijn bestand. Promotiemedewerkers kunnen breed ingezet worden. Ze kunnen flyers uitdelen, samples (proefmonsters) uitdelen, op evenementen werken als gastheer/vrouw, als garderobemedewerker, als kaartverkoper, als horecamedewerker, als standmedewerker, en noem maar op. Elke promotieactie wordt anders opgezet en heeft daarmee een ander doel en vereist een andere inzet. Bij AD+People zoeken onze medewerkers de juiste mensen voor uw promotieactie(s), ongeacht of u uw promotieactie aan ons heeft uitbesteed of niet. Wij maken een selectie van geschikte promotiemedewerkers en u kunt eventueel nog aangeven waar uw voorkeuren liggen.

Inzetten van promotiemedewerkers

Promotiemedewerkers worden ingezet op evenementen, beurzen, congressen en andere promotieactiviteiten. Ze zijn het visitekaartje van uw bedrijf en dienen daarom ten allen tijden een vriendelijke uitstraling te hebben. Ze zijn klantvriendelijk, geduldig, representatief, verzorgd, communicatief vaardig en veelal ook commercieel vaardig.

Instore promotiemedewerkers

Naast inzetten als deel van een team, kan een promotiemedewerker ook op de winkelvloer ingezet worden. Een goed voorbeeld hiervoor is een instorepromotie. Een promotiemedewerker wordt in bijvoorbeeld een supermarkt geplaatst met een kleine stand om nieuwe producten te demonstreren. Dit wordt vaak gedaan voor een bepaald merk en vindt niet alleen in de supermarktbranche plaats. Ook in drogisterijen kunnen dit soort dames of heren ingezet worden voor het demonstreren van verzorgingsproducten. En dit geldt ook voor stands op evenementen zoals een ladies night bij een bioscoop of een standje op een beurs zoals de Huishoudbeurs of Libelle beurs.

Promotiemedewerkers inhuren

Bent u op zoek naar een of meerdere promotiemedewerkers? Neem contact op met AD+People en wij helpen u aan de juiste personen!