Direct contact: +31(0)84 877 64 45
Persoonlijke advertentie Bij ons kunt u terecht voor o.a modellen, hostessen, flyerteams. Lees meer

Promotiedames

Promotie dames zijn breed inzetbaar. Zij kunnen op een leuke manier producten presenteren, bijvoorbeeld in de winkel of op een evenement. Maar zij kunnen ook ingezet worden als promotie dames op een evenement en daar flyers of samples uit te delen of hapjes en drankjes rond te brengen. Promotie dames zien er verzorgd uit en hebben een vriendelijke uitstraling. Ze zijn klantvriendelijk, hebben een open houding en komen daardoor gemakkelijk in contact met klanten. Ze brengen klanten in contact met het product of het merk. Dit doen ze door een flyer of kortingsbon te overhandigen, of een sample mee te geven. Ze kunnen ook ingezet worden om leden te werven of om producten te demonstreren.

Soorten promotie dames

Promodames zijn er in allerlei soorten. Afhankelijk van de klus zetten wij de juiste promotiedames in. Bij een congres of bedrijfsfeest is het belangrijk dat de dames verzorgd en netjes gekleed voor de dag komen. Dat is iets anders dan promotie dames voor een festival of discotheek. En de ene keer wordt er inhoudelijk meer verwacht van de promotie dames. Zo moet een promotie dame achter een stand op een beurs, of een promotie dame die ingezet wordt bij een modeshow, hele andere kwaliteiten bezitten dan andere soorten promotie dames.

Wij maken een goede selectie

AD+People heeft diverse soorten promotie dames in dienst en zoekt voor u de best passende dames voor de klus! Heeft u een modeshow? Dan zoekt AD+People promotie dames met modellenervaring (liefst modeshow ervaring). Zoekt u promotie dames voor uw beursstand? Dan selecteren wij promotie dames die daarmee ervaring hebben, of bekend zijn met uw product of dienst. Deze dames zijn commercieel vaardig en hebben een vlotte babbel waarmee zij prospects (mogelijk nieuwe klanten) kunnen overtuigen van uw product of dienst.