Direct contact: +31(0)84 877 64 45
Persoonlijke advertentie Bij ons kunt u terecht voor o.a modellen, hostessen, flyerteams. Lees meer

Promotie producten

AD+People heeft op diverse manieren ervaring met de promotie van producten. Enerzijds biedt ons promotiebureau hulp bij het organiseren van evenementen die kunnen dienen als promotie van uw producten. Anderzijds biedt AD+People geschikte kandidaten die u kunnen helpen bij de promotie van uw producten.

AD+People is een full-service promotiebureau en u kunt dus voor promotionele activiteiten van begin tot eind bij ons terecht. Of u nu uw producten wilt promoten in de winkel en hiervoor flyers wilt laten maken of op zoek bent naar een instore promotie dame/heer, of dat u een evenement wilt laten organiseren en hiervoor een speciale website wilt laten maken inclusief social media promotie, flyers, personeel en eventstyling. De complete promotie van uw producten nemen wij voor onze rekening.

Promotie producten met de juiste middelen

De promotie van uw producten en/of bedrijf heeft het meeste effect wanneer u voor de juiste middelen kiest. Door professionele promotiemiddelen zorgt de promotie van uw producten voor een professioneel karakter van uw bedrijf en bedrijfsactiviteit.

Promotie producten met de juiste mensen

AD+People heeft een compleet kandidatenbestand voor de activiteiten rondom de promotie van uw producten. Van flyermensen tot instore promotie dames, en van hostesses tot gastvrouwen voor congressen en beurzen. Bij de promotie van uw producten is het belangrijk dat dit gedaan wordt door geschikte kandidaten die ervaring hebben met promotionele acties, servicegericht zijn, communicatief vaardig zijn, altijd vriendelijk zijn en dit ook uitstralen, en kandidaten die met een representatieve uitstraling zorgen voor het juiste visitekaartje van uw bedrijf en product.