Direct contact: +31(0)84 877 64 45
Persoonlijke advertentie Bij ons kunt u terecht voor o.a modellen, hostessen, flyerteams. Lees meer

Promotie evenementen

U kunt bij AD+People een evenement laten organiseren en coördineren, maar u kunt bij ons ook terecht voor de promotie van evenementen. De promotie van een evenement kan op diverse manieren aangepakt worden. U kunt kiezen voor online promotie en offline promotie, en daarnaast kunt u bijvoorbeeld persoonlijke promotie doen middels promotiedames, of massapromotie via social media of flyers. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Evenementen promotie

U kunt het groot aanpakken met flyers, abri's/posters, een eigen website, eigen social media pagina's en op het evenement zelf nog een goodiebag meegeven om de bezoeker langer te herinneren aan het evenement. Elk evenement en elk bedrijf vereist een andere aanpak. U kunt zelf meebeslissen welke insteek u aan de promotie van uw evenement wilt geven. Voor bepaalde evenementen is het namelijk al voldoende om een social media pagina te starten. Andere evenementen hebben alleen succes wanneer er tijdig een volledige website opgezet wordt in combinatie met social media berichten. Lokale evenementen halen meer bekendheid aan lokale promotie door middel van bijvoorbeeld flyers en posters. AD+People adviseert u graag en stelt graag samen met u een plan de campagne op. Samen kiezen wij de beste promotie van uw evenement(en) en wij werken het verder uit. AD+People heeft ruime ervaring met het organiseren van evenementen en de promotie ervan.  

Promotiemedewerkers

Buiten het promotieplan, de promotiemiddelen en de materialen zoals flyers en dergelijken, heeft AD+People een veelzijdig bestand van promotiemedewerkers. Deze medewerkers zijn zeker net zo belangrijk voor de promotie van uw evenement als de middelen en materialen zelf. Wanneer iemand een flyer aangereikt krijgt, heeft hij/zij eerst contact met de dame of heer die de flyers uitdeelt. Voor de promotie van evenementen zijn het de flyerdames/flyerheren of de gastheren/gastvrouwen vaak het eerste contactpunt tussen de klant en u als bedrijf of merk. Wanneer zij niet vriendelijk overkomen of de juiste uitstraling bij uw evenement en bedrijf hebben, wordt er een verkeerde eerste indruk gewekt. Het is daarom zeker van belang om geschikte kandidaten op die functies te zetten, voor een optimaal resultaat van (de promotie) van uw evenement.