Direct contact: +31(0)84 877 64 45
Persoonlijke advertentie Bij ons kunt u terecht voor o.a modellen, hostessen, flyerteams. Lees meer

Instore promotie

Met instore promotie kunt u in winkels een product of merk extra in de schijnwerpers zetten. Met een klein standje of hoekje voor een bepaald product, valt het product de dag van de instore promotie de klanten extra op. De klant zal het product of het merk niet snel vergeten. Maar wat is instore promotie? Instore promotie is een manier van promotie ín een winkel. Op de verkoopvloer wordt een product gepresenteerd. Klanten kunnen zien wat met het product gedaan kan worden, hoe eenvoudig de bediening van het product is en wat het product hun kan opleveren: de productvoordelen.

Klanten zien hoe de instore promotor zijn/haar best doet om het product goed aan u te laten zien. Zo wordt er ook een bepaalde 'gunfactor' gecreëerd. Vaak lopen klanten niet met lege handen de winkel uit. Ze zien in een korte tijd alle voordelen van het product dat bij de instore promotie getoond wordt.

Merkbeleving

Instore promotie verhoogt de merkbeleving van klanten. Een hoekje of stand is helemaal ingericht in het merk. Het kan exact uitstralen wat het merk uit wil stralen: luxe, een warm gevoel, plezier. Een merk of product kan bij een instore promotie helemaal tot zijn recht komen. Klanten zien het; want instore promotie zorgt voor een complete en dynamische beleving op de winkelvloer. Als u uw bedrijf/merk/product goed onder de aandacht wilt brengen, is instore promotie één van de meest effectieve promotiemiddelen.

Instore promotors

Een instore promotie is natuurlijk alleen effectief met de juiste mensen. AD+People heeft promotie medewerkers in dienst met ruime ervaring binnen instore promotie. Belangrijk is dat de persoon bij de doelgroep en het product aansluit. Met het brede bestand van people heeft AD+People de juiste personen voor uw instore promotie klaarstaan!

Wilt u een instore promotie opzetten en heeft u ook materialen nodig? Ook hier kan AD+People u van dienst zijn. Neem contact met ons op via het contactformulier.