Direct contact: +31(0)84 877 64 45
Persoonlijke advertentie Bij ons kunt u terecht voor o.a modellen, hostessen, flyerteams. Lees meer

Hospitality service

Met onze hospitality service bent u verzekerd van een goed ontvangst van uw gasten tijdens uw evenement. Of dit nu een informeel bedrijfsfeest is of een groot congres of een beurs. Onze hosts en hostessen zijn gastvrij, vriendelijk en representatief. Ze zorgen ervoor dat uw gasten met een vriendelijke, en welgemeende, glimlach worden ontvangen. Onze hospitality service is meer. De hosts en hostessen hebben alle hun eigen kwaliteiten en worden dan ook ingezet bij klussen die bij hun aansluiten. De een heeft veel ervaring op beurzen, de ander meer op kleinere activiteiten en evenementen. De een kan met horeca-ervaring met dienbladen overweg en gasten een hapje en drankje aanbieden, de ander is weer meer ervaren met gasten rondwijzen.

Hospitality service AD+People

Naast de juiste mensen op de juiste plek te zetten, is de hospitality service van AD+People nog breder. U kunt namelijk voor alles rondom uw activiteit bij ons terecht. Zo kunnen wij ook de promotie van uw evenement verzorgen (met bijpassende promotiemedewerkers) en hebben wij de middelen en mensen om van uw evenement een prachtplaatje te maken. Styling is namelijk ook een van onze pijlers. Of het nu een hypermodern evenement wordt met allerlei lichteffecten en dansoptreden tussen de bedrijven door, of dat het een zakelijk evenement is dat netjes en compleet verzorgd dient te zijn.

Casting

Maak gebruik van ons hospitality service en geef de casting voor de juiste hostessen uit handen. Wij zorgen ervoor dat uw evenement een onvergetelijke indruk achterlaat. Onze hosts en hostessen zijn ervaren, gastvrij en hebben een professionele uitstraling.

Bent u op zoek naar de juiste hosts en hostessen voor uw evenement? Neem contact op via onze contactpagina en wij zetten onze schouders eronder om voor u passende hospitality services samen te stellen!