Direct contact: +31(0)84 877 64 45
Persoonlijke advertentie Bij ons kunt u terecht voor o.a modellen, hostessen, flyerteams. Lees meer

Eventstyling

Zonder eventstyling is het evenement maar een kale bedoeling. Het dient gestyled te worden! Met eventstyling kan een bepaalde sfeer gecreëerd worden. Middels kleuren, thema's en decoraties komt de gast terecht in een sfeer die een totale beleving met zich mee brengt. Door deze sfeer en totale beleving heeft het evenement – mede door de eventstyling – het gewenste effect. Evenementen styling ondersteunt namelijk het doel van het evenement: bijvoorbeeld gasten een positieve herinnering meegeven. Uw gasten herinneren uw merk of bedrijf op een positieve manier, en dat verhoogt de merkbeleving en eventuele aankopen.

Evenementen styling-klussen

AD+People kan ingehuurd worden voor diverse evenementen styling klussen. Siminars, beurzen, fashionevents, congressen, bedrijfsevenementen en bedrijfsfeesten, en productlanceringen. Maar ook voor persoonlijke eventstyling-klussen kunt u bij AD+People aan de bel trekken. Denk aan een jubileumfeest, een huwelijk, een speciale verjaardag, een babyshower of het afscheid van een overledene.

Werkwijze

AD+People heeft voor meerdere klanten evenementen passend gestyled. De tevreden klanten zijn te spreken over onze werkwijze. Wij gaan met u om de tafel zitten en filteren zo wat u wilt. Daarvoor stellen wij een evenstyling-plan op en op uw goedkeuren zetten wij het plan in gang. We maken gebruik van meubels, licht en lichteffecten, bloemen en andere decoraties, en verzorgen ook eventuele muziek/audio. Wij maken met de eventstyling van elke locatie een prachtige setting voor ieder soort evenement.

Wilt u bij uw feest of evenement ook een professionele indruk achterlaten? Laat AD+People de evenementen styling verzorgen en zorg hiermee dat uw gasten met een goed verzorgde, complete ervaring naar huis gaan.