Direct contact: +31(0)84 877 64 45
Persoonlijke advertentie Bij ons kunt u terecht voor o.a modellen, hostessen, flyerteams. Lees meer

Evenementen organiseren

Op zoek naar een evenementen organisatie? Ook dan zit u bij AD+People goed! Wij verzorgen niet alleen de aankleding van elk evenement en elke ruimte, maar organiseren zelfs het complete evenement! Onze stylisten zorgen er altijd voor dat het hele evenement er keurig uitziet. Zo regelen wij zelf de decoratie, het meubilair, de eventuele beursstand, en meer. Ook kunnen wij het personeel leveren voor uw evenement. Denk bijvoorbeeld aan hostessen, modellen, obers, en meer.

Evenementen organisatie AD+People

Hoe werkt AD+People? Wij gaan altijd eerst met u rond te tafel zitten. Wij bespreken uw wensen en onze diensten. Wij vragen u om ideeën, maar ook als u deze zelf niet heeft dan zijn wij creatief genoeg om deze zelf in te vullen. Wij kunnen tevens professioneel promotiemateriaal voor ieder evenement regelen. Denk aan een catwalk, podia, beursstands of truss. Wij gaan elke uitdaging aan!

Evenementen organiseren

Evenementen organiseren is niet voor iedereen weggelegd. Er komt veel bij kijken en er moet een hoop geregeld worden. Een evenement organiseren begint al bij de zoektocht naar een evenementen organisatie. Samen met uw evenementen organisatie zult u op zoek gaan naar een geschikte locatie, de juiste leverancier en het opstellen van een checklist. Wanneer het evenement dan eindelijk afgelopen is, is het van groot belang om ook te evalueren en te meten hoe het evenement is verlopen. Ook daar kunnen wij bij helpen.

Wilt u evenementen organiseren, maar kunt u daar wel wat hulp bij gebruiken? Neem dan contact met ons op. Wij staan altijd 7 dagen per week voor u klaar!