Direct contact: +31(0)84 877 64 45
Persoonlijke advertentie Bij ons kunt u terecht voor o.a modellen, hostessen, flyerteams. Lees meer

Bedrijfspromotie

Bedrijfspromotie kan van cruciaal belang zijn voor de continuïteit van uw bedrijf. Uw bedrijf promoten is niet alleen belangrijk bij de start van uw bedrijf, maar ook de rest van uw bedrijfsvoering. Uw merk, producten, diensten dienen blijvend onder de aandacht gebracht te worden, anders verliest u vroeg of laat klanten. En dat is niet nodig! Klanten krijgen in hun omgeving genoeg offers om in de behoefte te voorzien die u als bedrijf ook voorziet. Natuurlijk wil een klant trouw blijven als hij eenmaal tevreden is over uw product of dienst. Maar wilt u die klant niet kwijtraken, dan zult u de klant blijvend moeten verrassen met goede diensten of producten. Een manier om dat te doen is door bedrijfspromotie. Niet alle promotiemiddelen dragen bij aan een beter klantcontact. Enkele zijn namelijk alleen gericht op de naamsbekendheid van een bedrijf. Die is ook belangrijk, maar voor trouwere klanten en om klanten eerder te streep over te trekken is andere promotie van uw bedrijf nodig.

Bedrijf promoten met...

Een voorbeeld van bedrijfspromotie voor meer klanten en trouwere klanten, is een georganiseerd evenement. Voor klanten heerlijk om mee te maken, voor u de kans om uw producten en diensten te demonstreren, en de klant gaat met een voldaan gevoel naar huis. Hij/zij gaat erover praten – dat zorgt weer voor meer góéde naamsbekendheid – en blijft trouw aan u. Grote kans dat hij/zij snel weer een aankoop doet, als dat al niet op het evenement gebeurd is. Een evenement is daarom een goede promotie van uw bedrijf. Een voorbeeld van een evenement voor een kledingwinkel is een modeshow. Ook kapsalons en accessoirewinkels kunnen hier profijt bij hebben. Andere bedrijven vereisen een ander soort evenement. Bij AD+People werken een aantal creatievelingen die met u kunnen meedenken voor een geschikt evenement voor uw bedrijf.

Andere opties bedrijfspromotie

Uw bedrijf promoten kan uiteraard ook op andere – meer eenvoudige – manieren. Bijvoorbeeld door middel van flyering, een interactieve website en/of social media pagina's, middels internet marketing, instore promotion, sampling, deelnemen aan een beurs, etc. Genoeg manieren om uw bedrijf even in de spotlights te zetten!